APKorona Kienen 2021

Op zondag 14 maart 2021 (let op, nieuwe datum) houd ‘t APK wederom het jaarlijkse APKienen, dit jaar onder de noemer van “APKorona Kienen 2021” voor alle vrouwen van Geleen en omgeving.

Deze activiteit begint om 09.00 uur met het voorprogramma, om 10.30 uur zullen we starten met het kienen. Lees onder het formulier verder, voor een beter beeld van de komende editie.

Dus waar wacht je nog op?! Vul snel het formulier in en ben er zeker van dat je er ook dit jaar weer bij bent. Speelkaarten komen aan € 11,00 per stuk. Met deze kaart speel je de hele middag mee. Ook kun je eventueel voor slechts € 10,00 een door de Reünie samengesteld shotjespakket, inclusief chips en nootjes bijbestellen.

Inschrijfformulier voor jouw kaart(en) en eventuele shotjespakketten.


Meer informatie over APKorona Kienen 2021

Je kunt jouw kaarten kopen door het formulier in te vullen. Hierna nemen wij via WhatsApp contact met je op en kan je gemakkelijk en veilig betalen middels een Tikkie.

De kienkaarten, inclusief een uitgebreide uitleg van Teams en eventueel het shotjespakket, zullen op jouw locatie worden afgegeven. Het mailadres is nodig voor een verbinding met Teams te kunnen starten.

Zoals eerder gezegd starten we om 09.00 uur met het voorprogramma. Dit is een goed moment om er helemaal klaar voor te gaan zitten, met lekkere consumpties uiteraard. Tevens testen wij dan samen met jou of de verbinding helemaal werkt. Als het nodig is, springt ons “Teams-team” snel in de auto en komt jou, op veilige afstand, helpen met de verbinding.

Om 10.30 uur starten wij dan met de hoofdactiviteit, het APKienen. De balletjes gaan weer rollen en dit kun je live op de televisie, telefoon, computer of tablet volgen.

Dit gaat uiteraard weer als vanouds op z’n “APK’s”. Veel gekkigheid en even alle zorgen aan de kant. Winnaressen worden direct en live bezocht op de door hen doorgegeven locatie en op veilige afstand en volgens alle geldende maatregels hun prijs overhandigd.

Ook zullen artiesten het dagprogramma opvullen. Wij hopen dat je er ook dit jaar weer bij bent?! Vul dan snel het formulier hierboven in en bemachtig je kaart(en).

Heb je nog vragen? Je kunt dan altijd terecht bij de APK-leden. Liever mailen? Gebruik dan het mailadres: apkienen@gmail.com